Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Philosophy

tilburg-university-2

Philosophy е магистърска програма на английски език в университета Tilburg.

Решенията, които се приемат в обществото имат сложна познавателна и етична перспектива. Те влияят на задълженията на хората, тяхните права и свободи, и те са основани на научни открития и съвети на експерти. Изучаването на надеждните и отговорните начини за приемане на решения изисква философско отражение от различни перспективи: трябва да се намери причина за човешката рационалност, морал, политически институции, и връзката между науката и обществото.

Тази магистърска програма по философия, наука и общество развива твоите умения за аргументация в тази сфера и ти позволява критично да анализираш важните проблеми в съвременните модели за демокрация. Програмата има интердисциплинарен подход, в който модерните философски изследвания са вдъхновения от открития във философията, икономиката, и когнитивната наука. След завършването, ти ще се превърнеш в експерт по етични и епистимични аспекти на приемането на решения и ще можеш да демонстрираш как философския анализ допринася за разрешаването на социални проблеми.

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 1 година

Специализации: Philosophy of Contemporary Challenges, Philosophy of Humanity and Culture

Основни предмети: Logic, Language and Information, Ethics, Rationality

Възможни кариери: политически съветник, оценител на риска, съветник по ценности и етика, изследовател в НПО или мозъчни тръстове, консултант

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.