Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Business Tax Law

tilburg university 2

International Business Tax Law е академична магистърска програма на английски език в университета Tilburg.

Тази магистърска програма ви учи да разбирате и управлявате сложните проблеми, с които се сблъскват мултинационалните компании в областта на международното данъчно облагане на бизнеса.

Стимулите и демотивациите, създадени от данъчните системи, заедно с правни съображения, оказват влияние върху поведението на мултинационалните предприятия. Поради това данъчното облагане е все по-важен фактор за многонационалните предприятия в решението им дали, къде и как да инвестират. С дълбокото разбиране за това каква е връзката между данъчните и правни съображения, вие сте оптимално подготвени да помогнете на многонационалните предприятия, организации и правителства да вземат добри решения в областта на международното данъчно облагане на бизнеса.

Защо да изберем тази програма?

  • Уникална програма както в правните, така и в икономическите аспекти на международното данъчно облагане на предприятията
  • Защото в нея ще разберете цялата гама от правни и икономически аспекти на корпоративните организации и международните бизнес транзакции.
  • Теориятав тази програма е интегрирана с практиката, която предлага юридическо образование, основано на теория и вдъхновено от практически знания и опит в реалния свят.

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 1 година

Специализации: Business Organizations and Strategies, Globalization

Кариери: международни роли като съветник по бизнес облагане или вътрешен консултант на корпорации в публичния или нестопанския сектор

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.