Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Business & IT

UTWENTE

Business & IT е тригодишна бакалавърска програма в университета Twente, изцяло ориентирана на английски език.

Тази програма ви предлага перфектно съчетание на компютърната наука и бизнес. С познанията си за това как да се развиват и използват съвременни информационни системи, вие ще играете ключова роля в компанията, в която работите.

Информационни технологии е от жизненоважно значение за всеки бизнес. Но има и нещо повече от това просто да бъдат създавани компютри и инсталиране на софтуер: служителите също трябва да бъдат в състояние да работят с него. В програмата на университета Твенте, бизнес и IT, ще се научите как да развивате съвременни информационни системи и как да бъдат прилагани в една компания. Тук ще намерите начини за развитие на тези системи с акцент както върху технологията, така и върху хората.

Важна част от програмата е да се разбере как може да се подобри сътрудничеството между предприятията. Като Business & IT специалист, вие ще бъдете в състояние да анализирате бизнес сътрудничеството между отделните компании- карта на процесите; обмен на данни; участници. Ще научите всичко това по време на практически проекти, които обхващат теми като въвеждането на обществената чип карта ("OV-chipkaart" на нидерландски език), в която всички национални и регионални оператори на обществения транспорт в Холандия работят заедно. Бакалавъркста програма е в близък допир със света на бизнеса, така че ще се насладите на редовни сесии с преподаватели и гост-преподаватели, които работят в областта. Вие ще прекарвате много време в работа по практически проекти.

Местоположение: Енсхеде, Холандия

Продължителност: 3 години

Начална дата: 1-ви септември 2016

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.