Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Logistics Engineering

logistics vllisingen

Logistics Engineering е професионална бакалавърска програма на английски в университета HZ.
Логистиката е динамично поле (сфера) на работа, фокусирано върху контактите в световен мащаб. Бакалавърската програма, Logistic Management на HZ, е подходяща за хора, които са организационни таланти и приемат предизвикателството да поставят всичко в правилния ред. Вие ще бъдете обучени да се превърнете в Логистик мениджър, много желан и търсен за работа, а също и добре платен специалист със задълбочени познания по физическа дистрибуция (разпределение), транспорт, съхранение, планиране, общуване (съзадване на контакти) и останалите съпътстващи дисциплини по време на обучението. Така че логистиката не е свързана само с транспортните потоци! Тя също е свързана със сътрудничество с големи летища, пристанища, поддържане на интернационални контакти и съзнателна работа.

Позиция: Програмата Logistics Management (Engineering) в университета по приложни науки, HZ е оценена като най-добрата бакалавърска програма в полето на Логистиката/ Логистик Мениджмънта за 2014 и 2018 (National survey HBO Keuzegids, Selection Guide Higher Professional Education).

Основни предемети: Business Information Systems, Introduction to International Logistics, Intermodal Transport, Financial Management, Orientation in Logistics, Operation Management, Event Logistics, Simulation of Logistical Processes, Purchase Management, Warehouses & DCs, Marketing, Introduction to Maritime Logistics, Transport Law, Supply Chain Management, Export Management

Местонахождение: Влисинген, Холандия

Продължителност: 4 години

Възможности за кариера: След като се дипломирате, може да работите в транспортна или разпределителна(дистрибутурска) компания, планировчик, купувач или да се развиете като логистик мениджър, консултант или като мениджър доставки, или материал мениджър.

Стаж: третата година (първия семестър)

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

За да разгледаш презентация на програмата, моля натисни ТУК.