Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Tourism Management

inholland2

Tourism Management е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Inholland University of Applied Sciences.

Обичаш ли предизвикателствата? Имаш добри комуникационни умения и си талантлив като организатор? Имаш търговски и предприемачески дух и тяга към чуждите езици? Ти си креативен, енергичен, независим и имаш добри аналитични умения?

Хората обичат да пътуват и посещаването на нови дестинации, но знаете ли, че туризмът е най-голямият сектор от услуги в света и в някои страни това е най-бързо разрастващия се икономически сектор? Туризъмът е един от най-главните ресурси за развитието на работни места. Той стимулира инвестициите, може да помогне за повишаването на качество на живот на местните общества и предоставя на правителствата стабилни доходи. Този ръст означава увеличение на търсенето на добре обучение мениджъри в туризма – професионалисти, които създават туристически продукти по отговорен и устойчив начин. По време на обучението в тази програма по мениджмънт в туризма, ти ще се научиш как да даваш на хората най-добрите ваканционни преживявания.

Местоположение: Димен/Амстердам, Холандия

Продължителност: 4 години

Основни предмети: Marketing in Tourism, Intercultural Management, Tourism Policy & Planning

Възможни кариери: продуктов мениджър за туристическа компания, консултант по пътувания, мениджър продажби, маркетинг мениджър

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.