Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Creative Business/ International Media and Entertainment Management

media

Creative Business/International Media and Entertainment Management е професионална бакалавърска програма на английски в университета Breda, която подготвя студентите си за кариера в сферата на управлението на медиите и представленията.Те се превръщат в мениджъри в развиването на креативна концепция, техниките на продукцията и маркетинга на медийни продукти.
Студентите, следващи тази програма, научават всичко за използването, структурата и приложението на медиите като телевизия, радио, събития, външна реклама, пряка пощенска реклама и интернет. Те също така се обучават как да развиват пазарно ориентирани концепции, използвайки медийни техники, информация и комуникационни технологии (ICT).
След втората година, студентите избират една от следните специализации: Маркетинг, Продукция или Съдържание, като третата и четвъртата години следва задълбочено изучаване на избраната специализация. В резултат, студентите излизат в професионалния свят знаейки как да използват своите знания и умения. Като заключителна част от втората година, студентите преминават триседмичен курс в телевизионна продукция в партньорски университет на Breda в чужбина или в студио в Хилверсъм, Холандия.


Награди: Keuzegids HBO Voltijd 2013 (класация за сравнение на образователните институции в Холандия) е поставила програмата като номер едно в категорията си. Nationale Studentenenquête 2012 (проучване на студентското мнение) също така оценява програмата много позитивно.
NVAO (Акредитационната Организация на Холандия и Белгия) е наградила програмата по медии в Breda за „свързване на теорията и практиката в mADE Production House", а също така и „иновативно професионално обучение в международен контекст".

Специализации: Marketing, Production, Content

Местоположение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година (около 6 месеца) в Холандия или в чужбина

Основни предмети: Project Management, Production, Story Analysis, Digital History и други

Ограничение в местата: 180

Такса за обучение: € 2,588

Възможни кариери: мениджър планиране на медия, проектен мениджър, мениджър комуникации, продуцент, маркетинг мениджър, контент мениджър

Условия за кандидатстване: Поради това, че програмата е част от децентрализирана система за кандидатстване, има специфични изисквания. Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.