Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Creative Media and Game Technologies/International Game Architecture and Design

game                                        topopleiding eng 100x100

Creative Media and Game Technologies/International Game Architecture and Design е професионална бакалавърска програма в университета Breda. Има 3 специализации, от които се избира още в момента на кандидатстване: Programming, Visual Art и Design and Production. Програмата е с практическа насоченост, която се постига благодарение на близкото сътрудничество с индустрията на компютърни игри в напълно оборудваната Game Lab. Националният визитационен комитет на NVAO е оценил качеството на преподаване на програмата като отлично. Академията много добре се е справила със задачата да привлече вдъхновяващи и посветени на студентите си лектори. Установени са ефективна система за мониторинг и добра образователна политика, за да може качеството на програмата да се запази. Студентите оценяват своите лектори като вдъхновяващи и проницателни експерти в областа на компютърните игри.

Награди: Keuzegids HBO Voltijd 2015 (класация за сравнение на образователните институции в Холандия) е поставила тази програма под номер едно в категорията Game Architecture and Design. В изследването Nationale Studentenenquête 2015 (изследване на студентското мнение) студентите са оценили програмата International Game Architecture and Design много позитивно.

Специализации: Programming, Visual Art, Design and Production

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година, вторият семестър - в индустрията на компютърните игри в Холандия или в чужбина (около 6 месеца)

Основни предмети:
- за специалност Programming – Mathematics, C#, Hardware Technology, Game Programming, Graphic Programming, Game Engines, etc.;
- за специалност Visual Art – 3D Modelling, Drawing, Animation, World Building, etc.;
- за специалност Design and Production – Concept Development, Game Design, Game Production, Business Management, Interactive Storytelling etc..

Ограничение в местата: 180 места

Възможни кариери: програмист, дизайнер-художник, продуцент, създател на приложения за смартфони и таблети

Условия за кандидатстване:
Поради факта, че специалността е част от децентрализираната система, има специфични изисквания. За повече информация се свържете с нашите консултанти ТУК.