Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

International Business & Supply Chain Management

International Business & Supply Chain Management e част от програмата International Business. Тя ви обучава да станете международен професионалист в областта на логистиката и управлението на веригата за доставки.

Как е възможно да купите много евтини дрехи в някои магазини? Триизмерният печат е само една нова технология или бързо променя начина, по който работим? Какво е необходимо, за да могат компаниите да задоволят  клиентите в непрекъснато променящата се глобална бизнес среда? Тези и други въпроси са в основата International Business & Supply Chain Management.

Програмата International Business & Supply Chain Management е свързана с управлението на потока от стоки и услуги, от суровината до потребителските стоки, които можете да намерите в магазините. Когато работите в управлението на веригата за доставки, ще допринесете за вашите лични идеи и опит, работейки с колеги и клиенти, за да разработите иновативни решения за веригата за доставки, които да поддържат бизнес целите на клиентите и да им осигурят конкурентно предимство. Програмата по International Business & Supply Chain Management е уникална с това, че ви предлага интердисциплинарно обучение, съчетаващо основните теми на логистиката и управлението на веригата за доставки в съответствие с други основни бизнес дисциплини, т.е. маркетинг и продажби, финанси и счетоводство, управление на човешките ресурси. Преподавателите от професионалното направление ще ви научат как да управлявате веригите за доставка, управлявани от търсенето, както и инструментите, необходими за тяхното анализиране, развитие и промяна. 

1398317317phpBtJums

Местоположение: Ротердам

Продължителност: 4 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.