Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

Civil Engineering (1 year)

Civil Engineering е професионална бакалавърска програма на английски в университета Saxion.
Тази програма е предназначена за студенти, които вече са завършили бакалавърската от минимум три години си степен в сферата на строителното инженерство. Холандският сектор в строителното инженерство е всеизвествен по целият свят като една от топ професиите. Школата на Saxion University е една от най-известните по строително инженерство в цяла Холандия. Студентите, които учат в програмата участват в много големи проекти като например дизайн на основните европейски пристанища, за което академията е получила европейска награда. В това състезание, студентите от Saxion са работели заедно със студентите от 10 други европейски държави.
На Световното Изложение през 2000-та година в Хановер, Холандия, където имаше представители на почти всички страни от света, студентите от Saxion участваха в проекта "Netherlands make space", където показваха на заинтересованите посетители павилионът на Холандия на EXPO 2000.


Местоположение: един семестър в Девентер, Холандия и един семестър в Енсхеде, Холандия


Продължителност: 1 година


Основни предмети: Sustainable Area Development, Integrated Water Management, Capita Selecta Water Management и други


Възможни кариери: технически дизайнер, строителен надзор, строителен инженер, консултант, лидер на проекта в организации като държавни институции, инженерни компании, консултантски агенции и изследователски офиси


Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.